Beskyt dig mod skadelige programmer

Beskyt dig mod skadelige programmer med et antivirusprogram på både dine pc'er, smartphones og tablets. Har du Mac-computer har du også behov for et antivirusprogram da mængden af malware på internettet udgør en alvorlig trussel, især imod Mac-computere som ikke er beskyttet af antivirus. Brug også et sikkerhedsprogram der beskytter dine tablets og smartphones mod virus så du undgår at hackere snuser rundt i fin færden online. 

og forhindrer hackere i at snuse i dine data, aflytte din kommunikation eller følge med i, hvor du befinder dig. Sørg også for, at der er en funktion til at genfinde enheden, hvis den bliver stjålet eller tabt. Hvis du benytter iPhone og iPad er ikke muligt at få et komplet antivirusprogram. Bedste løsning er at du installerer en browser udviklet af en af de troværdige antivirusproducenter. Det vil give dig ekstra sikkerhed, når du browser.
 
Hold dit software opdateret 
Hackere snuser i dine data og aflytte din kommunikation for at følge med i hvor du befinder dig. Skadelige programmer og hackere udnytter sikkerhedshuller i apps, programmer og styresystemer, og derfor er det vigtigt at du holder dine enheder opdateret. Du kan med fordel vælge en automatisk opdatering så nye sikkerhedshuller bliver lukket hurtigt.
 
Undgå downloads på hjemmesider
Risikoen for virus  er størst  hvis opdateringen af dine enheder ikke overholdes. Din pc eller mac kan inficeres med virus bare ved et enkelt besøg på en forkert hjemmeside.Der findes trusler som udnytter sikkerhedshuller, snuser i dine data, registrere din færden og aflytter kommunikation.
 
Pas på ukendte afsendere  
Afsenderen af dine mails i indbakken kan umiddelbart se helt harmløse ud, men vær varsom med at klikke på links i mails, du får sendt uopfordret. Disse  mails kan lede dig de forkerte steder hen, og det er derfor vigtigt at du er varsom med at klikke på disse links   

Lav avancerede passwords
Beskyt adgangen med  lange passwords der indeholder både tal, tegn og bogstaver. Varier dine  passwords til forskellige tjenester. På den måde undgår du at enkelt password giver hackere adgang til flere tjenester.  
  
Sikkerhedskopier dine data
Løbende sikkerhedskopiering af dine dokumenter, din mail, billeder og andre filer, sikrer dig mod at miste data.  Hvis din enhed bliver tabt, stjålet, eller ødelagt er backupsystemer fra en troværdig leverandør en rigtig god ide.
 
Beskyttelse af persondata
Svindlere vil forsøge at franarre dig fortrolige data ved at  sende en mail med  phishing link. Hvis man klikker på linket og udfylder kan oplysningerne ende hos de forkerte. Hvis du indtaster for eksempel dit cpr-nummer skal man sikre sig at domænet er det korrekte samt krypterering af dine oplysninger på websiden. (www.skat.dk og ikke www.dk-skatt.dk) 
Denne side venter på at blive opdateret.

Tilmeld Nyhedsbrev

* indicates required